Puk Sabber
Socialrådgiver, journalist og grundlægger af Socialforsvaret

Puk Sabber er uddannet socialrådgiver i 2000, og efteruddannet i retspsykiatri – den motiverende samtale samt supervisor og praktikvejleder. Puk er desuden bachelor i journalistik fra RUC i 2004 med overbygning i Socialvidenskab.

Efter 15 år som socialrådgiver inden for systemet, er Puk gået egne veje og har stiftet Socialforsvaret. Som navnet siger, er organisationen til for dig, der har brug for et forsvar på det sociale område. Puk ser det som sin vigtigste opgave at hjælpe socialt udsatte og værne om deres rettigheder.

Puk er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe dem, der er hårdest ramt og har allermest brug for hjælp. Hun står ved de socialt udsattes side – uanset hvem de er, og hvor de befinder sig i livet. Alle bliver mødt på deres præmisser, for Puk er god til at se og imødekomme det enkelte menneske.

Ved siden af Socialforsvaret skriver Puk kronikker og debatindlæg i flere af landets dagblade.

Her bruger Puk sin stemme og baggrund som journalist til at gøre opmærksom på den virkelighed, borgere møder på det sociale område. Læs et udsnit af dem her.

Siden 2014 har Puk desuden været brevkasseredaktør på Den Sociale Brevkasse i Ekstra Bladet, hvor hun hver uge besvarer spørgsmål fra læserne vedrørende socialfaglige problematikker. Læs et udpluk her. 

puk@socialforsvaret.dk


Karen Pedersen
Socialrådgiver og frivillig socialfaglig medarbejder

Karen er socialrådgiver, færdiguddannet i januar 2019.

Siden 2016 har Karen været tilknyttet som frivillig i Socialforsvaret. Her varetager hun frivillige opgaver i forhold til børnesager og enkelte sager i jobcenterregi. Karen fungerer desuden som støttekontaktperson til forældre med anbragte børn og har særlig erfaring med voldsramte kvinder og børn samt tidligere afsonere.

karen@socialforsvaret.dk